Marbomil je jedna od vodećih robnih marki slavina i druge opreme za kupatilo u regionu.

Naši proizvodi su atestirani i bezbedni za upotrebu. Podležu dugotrajnim garancijama i rigoroznoj kontroli kvaliteta. Kvalitet proizvoda garantovan je i dvadesetpetogodišnjim iskustvom u proizvodnji vodovodnih armatura.

Marbomil slavine i druge proizvode možete kupiti u više stotina maloprodajnih objekata u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.
MARBOMIL Katalog
Marbomil veleprodajni katalog možete preuzeti u sekciji Download. Nudimo pogodnosti za opremanje vodovodnih prodavnica i salona i posebne uslove za građevinske projekte.
Pogledajte MARBOMIL Katalog >>
MARBOMIL Proizvodi
U okviru kompanije nalazi se i maloprodajni centar. Asortiman pogledajte u sekciji Proizvodi. Marbomil proizvode možete kupovati kod lokalnih distributera, ili poručivati pouzećem. Prevoz robe na teritoriji Beograda je besplatan.
Pogledajte MARBOMIL Proizvode >>
MARBOMIL Akcije
Trudimo se da redovno osvežavamo asortiman i pratimo trendove. Nove proizvode i proizvode koji su na akciji možete pogledati u sekciji Akcije.
Pogledajte MARBOMIL Akcije >>
MARBOMIL Blog
Svaka slavina izgleda dobro dok je nova. Ukoliko želite da saznate nešto o kvalitetu Marbomil slavina i njihovim karakteristikama, pogledajte u sekciji Blog.
Pogledajte MARBOMIL Blog >>